EURO STAMPASRAC ISO 9001:2000 nr. 6714IQNet ISO 9001:2000 RO 6714 SC EURO PROD SA SATU MARE GROUP
HOME > Despre English

Contact

Despre noi

Istoric
Firma face parte din grupul de firme sc. EURO PROD sa., care produce repere de maşini de gătit pentru firma ELECTROLUX Romania. Societatea a fost înfiinţată în 2003 prin asocierea firmelor EURO PROD si sculăria cu traditie a firmei AUTONOVA (furnizor Renault, General Motors pe echipament de frânare) pe activitatea de producţie S.D.V.

În 2004 EuroStampa cumpără toate acţiunile de la Autonova pe această activitate. În urma încetării activităţii firmei STALAM care asigura intreţinerea sculelor pentru firma ELECTROLUX, si executarea unor scule noi pentru aceasta, Eurostampa cumpără parcul de maşini de la ei.

În 2005 sortează utilajele si îşi începe activitatea într-un atelier nou si cu o dotare modernizată.

Politica Firmei

Firma EUROSTAMPA îsi concentrează toate eforturile pentru a deveni un lider regional în proiectarea si execuţia matriţelor de deformare plastică si injectare, respectiv în furnizarea serviciilor de reparaţii de scule. Satisfacerea aşteptărilor clienţilor noştri este măsura succesului nostru în activitatea pe care o desfasurăm. Obţinerea progresului economic se realizeaza prin câştigarea si menţinerea încrederii clienţilor, bazată pe calitatea produselor şi serviciilor oferite. Pentru atingerea acestui obiectiv am luat decizia de a implementa si menţine la nivelul întregii societaţi comerciale, un Sistem al Calitaţii care sa fie adecvat activităţilor desfaşurate. Sistemul Calităţii implementat este certificat ISO 9001/2000.

Dorim să avem angajaţi calificaţi şi satisfacuţi. În relaţiile din interiorul firmei, departamentele şi chiar şi colegii sunt priviţi ca şi clienţi, beneficiari ai muncii noastre.

GRUP | EURO PROD | EUROSOFT | EURO STAMPA | ROLL PRESS

©2009-Toate drepturile rezervate.